Monday, April 06, 2009

Di satu pagi yang menyamankan, kami sekeluarga keluar menjamu selera di restoran mamak. Biasalah budak-budak ni, hari-hari bangun awal, walau pun hari cuti. Nak buat breakfast pun malas. Jadi, pi la pekena roti canai di mamak.

Hari tu, kami dapat tengok pemandangan yang indah ni.




Awan tu sentiasa berubah-ubah. Sekejap saje matahari nak naik. Hilang sekejap rasa serabut dalam kepala.
Punyalah lama Yati tak update blog ni. Banyak sangat benda yang berlaku. Punyalah banyak dugaan. Hu hu...
Dah abis baca buku Life Is An Open Secret by Zabrina A. Bakar. Sekarang, tengah baca buku Jangan Bersedih pulak. Baru start, tak tau bila boleh habiskan sebab buku tu tebal macam buku teks. walau pun baru baca, rasa bagus lah. Sangat masuk di akal. Bila takde sape yang support kita, buku ni memang bagus untuk dibaca! Yang lalu, biarlah berlalu. Hari ni milik kita! Buat semua sehabis baik umpama kita akan mati hari ni.

3 comments:

  1. hai,yati..gud to see u here.saye pon surirumah jugak..hope we can be friend,ya?

    ReplyDelete
  2. Hai Anis! Of course boleh. Rajin-rajinla jenguk blog Yati ni ya! salam perkenalan dari Yati!

    ReplyDelete
  3. Salam Kak yati..idah ada award utk akk..akk amik kat blog idah ye..br tahu kewujudan blog akk ni selepas masuk blog kak amida..info yg menarik di sini..

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea