Wednesday, April 15, 2009

Award dari Dhiela Dot Com

Hari ni, Yati terima award dari Dhiela Dot Com. Terima kasih Dhiela, appreciate very much!
Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.
1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
Jadi, Yati juga nak teruskan pemberian award ni pada 10 blog berikut:
1. Blog AmidaKorea Dot Com - souvenir Korea, dan macam-macam.
2. Sentuhan Kalbu - Catatan blog dan peristiwa yang menyentuh perasaan seorang kawan Yati, Kak Wa.
3. R.E.E.F - Blog seorang kawan lama.
4. What u give, you get back - Blog seorang kawan baru Yati.
5. YunaSweetie Collections - Blog yang Yati rasa comel sangat, dan ada banyak barang!
6. My New Step - Online Recipe Book - Blog ada banyak resepi best.
7. NinieShop2U - Blog ada makanan kesihatan, barang Avon, HPA, etc.
8. Khayra Beauty Shoppe - Selendang & shawls cantik-cantik, handbags, wallet, etc.
9. Tudung Cute Radiusite - Blog kemas, ada banyak tudung cantik.
10. Bajet Corners - Blog yang cute, ada potpourri, alas dulang (hasil kait).
Cheers everyone!
Jangan lupa singgah di Yati & Stitch. Baru dikemaskini!

8 comments:

  1. salam yati. tenkiu for the award.
    nnt free sy dtg ambik yer
    moaahssss.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Yati, Salam perkenalan dan semoga diberkati Alalh selalu. Tq atas pemberian award. InsyakAllah nanti berkesempatan kak wa akan link dan ambil award yati ya...Sebelum itu izinkan kak wa meninjau-ninjau blog yati terlebih dahulu. Thank u

    ReplyDelete
  3. Waalaikumsalam kak wa. Macam kak wa dah lupa Yati je. Yati kenal kat wa dari wanitaNiaga, dan Yati byk minta pendapat akak dulu tentang mesin jahit.

    ReplyDelete
  4. salam kak yati! waa..thanks bg award kt ika..eheheh..tp no 9 lak?hehehe..tp xpela..janji dapat kn?kn?thankss..ika kira kena tag ke ni?skng ni dpt wt la..bz ngn thesis & exam nex week.tp nati ika amek letak kt blog k..1st time ni dpt award!!wawawa..thanks so much..:)

    ReplyDelete
  5. salam yati..

    terima kasih sudi bagi award pada kak mida..blog akak tu pon baru nak bz update balik heheheh

    ReplyDelete
  6. salam yatie

    thanks kasi awards..nanti kak mida collect...blog akak pon baru nak panas enjin dah lama tak update hehehehe

    ReplyDelete
  7. salam,kak yati..tima kasih byk2.wahhh!terharu sgt.mnta maaf ye k.yati, tak sempat nk comment@msg kak yati.anis tgh sibuk dgn suplier seminggu ni.anis baru je bukak blog online shop.kalau kak yati nk cari t-shirt labuh muslimah ke,singgahle ke blog anis :www.anisshop.blogspot.com.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea