Friday, February 06, 2009

Happy birthday Hafizan!

4 Februari lepas, Hafizan punya birthday yg ke-3. Yati masuk bday exchange kat forum wanitaNiaga, Jadi, Hafizan dapat hadiah melalui pos. Terima kasih pada k. par.


Skynet called rumah petang harijadi Hafizan, sebab despatch dia sibuk hantar tempat lain, so kami amik parcel Hafizan kat Skynet.

Hafizan melompat2 dapat hadiah. Pastu ada perebutan hadiah pulak. Amirul tu memang suka menyibuk, bukan nak amik hadiah Hafizan, tapi nak tolong buka presentnya. Hafizan plak tak bagi, dia nak buka sendiri. Tengok lah rumah kami, macam tongkang pecah.

video

Amirul ada amik gambar Sulaiman masa hari tu. Ni gambar Amirul amik sendiri.


Masa petang sebelum, harijadi Hafizan, kami duduk la berborak-borak. Pastu Yati ada cakap, "Besok birthday Hafizan". Pastu, Hafizan pergi kat lilin atas meja (Yati ada letak lilin & lighter atas meja dalam bilik, sebab takut blackout, kilat) tu, & tiup lilin tu, walau pun takde api. Kesian tengok dia, kami pun bawak kuor kek birthday dia dari dalam peti ais (dah beli lebih awal waktu paginya) dan celebrate la.

Seronok sangat Hafizan. Baru tengok dia gembira setelah beberapa hari asyik angin je. Dia dapat hadiah ultraman, favourite dia.

Ok, till then, jemput singgah di Yati & Stitch!

Yati & Stitch

Yati: Apa nak jadi lah dengan Perak skrang.

No comments:

Post a Comment

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea