Friday, December 12, 2008

Ari tu, pergi Tesco kat Sri Pengkalan. Dekat-dekat Lahat, on the way to Ipoh. Tesco tu baru buka. Agak besar juga, sebab kaki pun sampai lenguh. Nape la dia orang buat tempat shopping ni dekat-dekat yek. Kat Ipoh kan dah ada. Dengor cerita, dari makcik jual ayam kat pasor Batu Gajah, kat Baju Gajah pun ada ura-ura nak buat Tesco jugak.

Amirul & Hafizan bukan main suka lagi bila jumpa kawan baik dia orang, ultraman.
Yati baru update Yati & Stitch dengan barang-barang baru. Jemput la ke kedai. Harga berpatutan. Kalo rasa terer tawar-menawar, mai la singgah. Mana tau, boleh dapat murah. :) Yati juga tambah satu lagi alternatif cara pembayaran, iaitu Paypal. Anda boleh membeli tanpa rasa ragu-ragu. Ada discounts on selected items, so tunggu apa lagi, cepat-cepat!

1 comment:

  1. HI yati.. nama kite sama la.... anyway kalau ada masa visit my blog too... www.sawanila.com

    oh ya saya pun ada online shopping...tudung bawal

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea